top of page

When the hurricane go


Alltså alla perfekta hem som fyller mitt Instagramkonto. Hur gör ni? Välstädat, ordning och reda in i mista detalj och inte en tillstymmelse till kaos! What?! Hur?


Hur jag än gör så är det alltid kaos hemma hos oss. Visst försöker vi hålla ordning och reda, städa och plocka var eviga dag. Men likt förbaskat ser det ut som en orkan gått rakt igenom huset. Varje kväll! Jag har funderat om att anlita ett städbolag kunde vara ett alternativ. Vad har ni för erfarenheter kring det?

Men samtidigt måste man ju ändå plocka bort och röja undan innan de kommer. Ja, jag vet inte riktigt. Kanske det kunde det ändå vara ett alternativ. Jag har flera kompisar som har städhjäp och är supernöjda med det. Borde kanske prova, det kan ju inte bli värre i alla fall 😉 .

Några enkla husmorstips kan jag ju ändå dela med mig av. För ja, jag har en hel del sånna. Och de tar inte så mycket tid!

Du kan till exempel förlänga livet på disktrasan genom att koka upp vatten i en kastrull, tillsätt lite flytande tvättmedel och lägg sedan i trasan. Låt koka några minuter.

Rengör micron på ett enkelt sätt genom att placera en skål med vatten och några skivor citron i. Kör igång ca 30sek på ca 600w. Torka sedan ur. Allt lossnar lättare och det doftar ljuvligt.

Sist ut så är borttagning av stearin på tyg. Lägg helt enkelt duken (vilket det ofta brukar vara) i frysen ett par timmar. Vips! Lossnar lätt som bara den.

Så hur gör ni? Hur får ni ert hem skinande rent? Eller har ni en och annan lite dammråtta i hörnen?

—————————————————

How do you do it? All the beautiful houses and homes on my insta. Perfect, well cleand, not a toy where it shoudn’t be. My home looks like a hurricane went by it, every night. It doesn’t matter how much we clean and pick up toys. It always looks the same, every night!

I’m starting to think I will hire an cleaning help. But I don’t know.

What experiences do you have from hirering cleaning help? Do you have it?

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page