• Linda Klinton

Shopping deLuxe


Awwww, gjorde precis en megabeställning hos Lyko. Det är verkligen många saker jag behöver inför resan. Passade på att skaffa två nya Gellack från Depend i färgerna Candy Floss och Pink Daisy. Snygga naglar är ju ett måste vid Medelhavet 😉 . Jag har tidigare inte hittat några färger jag gillar med gel så jag blev jätteglad när jag hittade dessa. Så kul att äntligen få testa mitt lilla ”hus”.


Decleor Self-Tanning Milk Natural Glow. Lite brun-utan solhjälp till mina vintervita ben. Ett helt klart måste (maken tycker jag är alldeles för nojjig och omständlig 😉 ) . Dessutom var det ju lite rabatt på den. Aldrig fel det heller.


Innan skrubben ska jag använda detta body scrub – Bodyfarm Body Scrub i doften Coconut. Älskar kokosnötsdoft. Det känns verkligen som sommar och vad kan väl vara bättre än att ha det när man förbereder sig för solen. Även denna Ecotools Bath & Shower mitt fick föja med hem. Skrubba skrubba bort döda hudceller. Också ett måste innan self-tanningen åker på. Vill ju inte se ut som en skrämd leopard på vift utan få en fin, jämn och sammetslen hy.


I love…Coconut & Cream Body Butter. Haha kunde inte motstå den. Så här lyder texten om den: Fly till paradiset! En exotisk explosion när min tropiska cocktail av söt kokos och sammetslen grädde tar dig till din alldeles egna idylliska paradisstrand. Alltså, jag var ju bara tvungen!


Hurraw! Lip balm. Ekologiskt, färska råvaror och hör på den här, Coconut! Ett helt klart måste att prova i denna coconuthype! Jag har aldrig provat dessa förut men med kokosnöt kan det liksom inte gå fel.

Sen köpte jag även ögonbrynfärgning, solskydd till håret och vintervit hy, inpackning och tre par trosor. Härligt! Nu kan jag bocka av några saker till på min ”måste- fixa- innan- jag- åker- lista”. Jag vet, det är tre veckor kvar med det är mycket som ska fixas och mycket packning som ska med till hela familjen.

#Beauty #decleor #depend #nails

 
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
  • Pinterest

©2019 by Linda Klinton. Proudly created with Wix.com

Prenumerationsformulär