top of page

OMG! This bag


8555
miranda-kerr-givenchy-antigona-bag-h724
fashion-blogger-givenchy-antigona-bag-5
Miranda-Kerr-Givenchy-Antigona-6

I’m in love. Can’t let this bag go. It got lost in my mind but it always come back over the years. It’s the Givenchy Antigona. The size differs, sometimes it’s the small, sometimes it’s the medium and once it was the mini. Now I’m back to medium. In smooth leather, in black. Yeah, that’s the one!

I really do need a black bag which works for both work and with the kids and I think this is the perfect combo.

What do you think? Is this the one?

————————————————

Jag är kär.  Jag kan verkligen inte glömma den här väskan. Ibland glömmer jag för en stund men den kommer alltid tillbaka. Det är Givenchy Antigona. Storleken varierar, ibland är det small, ibland medium och någon gång var det mini. Nu är jag tillbaka på medium. I smooth skinn, i svart. Japp, jag är säker, det är den!

Jag behöver verkligen en svart väska som fungerar både till jobbet och med barnen. Så jag tycker den här är en perfekt kombo av de båda.

Vad tycker du? Är detta DEN?

0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page