top of page

Mitt 2009

Under 2009 gjordes 546 inlägg och 128 collage, förutom bilderna, här på bloggen. Lite mindre än föregående år men ändå godkänt. Här kommer en lite summering av 2009:

Januari Sista natten med gänget, eller i alla fall bokklubben Malva. Sorgligt nog går bokklubben senare i graven.

Februari Jag börjar jobba igen efter föräldraledigheten. I februari var det mycket matlagning. Solgul skaldjursoppa, köttfärslimpa och annat gott.

Mars Tog steget och klippte lugg. Köpte min härliga Miu Miu-väska av min underbara bloggkompis Mia.

April Hela april var jag i stort sett sjuk. Hade bihåleinflammation och hosta i 7 veckor.

Maj Felix går på sin första maskerad på dagis och vi åker på kosläpp i Julita. Jag ångrar att jag klippte lugg och tankarna går åt att klippa av håret helt istället.

Juni Vi har semester och åker till Grekland en vecka. Felix blir helt poolbiten 😉 .

Juli Vi prövar att göra egen Limoncello – blir sååå god. Börjar även leta efter en dubbelvagn och provkör för fullt.

Augusti Våra underbara vänner Linda & Jens gifter sig. Vi bakar mumsigt hälsobröd. Jag klipper upp mitt hår och blir supernöjd. Listar härliga väskor som en dag kommer ingå i min samling.

September Fortsätter läsa om Kabbala i min nya bok. Underbar bok.  Jag upptäcker Fabset och lägger upp några plagg där. Vi börjar förbereda oss på förlossning. Kan ju ske när som med tanke på att Felix kom 5 veckor för tidigt.

Oktober Samlar på mig massor av vatten och vill inget hellre än att lilla bebben ska dyka upp. Jobbar halva månaden och har sedan semester fram till förlossningen. Vaccineras för svinis. Felix fyller 2 år och Myran kommer till oss.

November Massor av besök av nära och kära som vill kolla på Myran. Det kom en mystisk kanin på posten som till sist visade sig vara från min moster i Spanien. Min finfina skor från Jimmy Choo for H&M kom hem.

December Hade första tävlingen här på bloggen, tyvärr har inte vinnaren hört av sig tillbaka…så gör gärna det om du läser detta. Det är kallt som attan ute och Felix är med om sitt första lusse på dagis. Vi firar vår första bröllopsdag. Vi köper vår fina Bugaboo och jag blir så glad. Julen firas med svärföräldrarna och sedan avrundar vi året med våra goda vänner från Småland.

Planer med bloggen inför 2010 då? – Jo jag tänkte faktiskt försöka mig på lite dagens outfits. Tycker det är så himla kul att läsa och se dem på andra bloggar men kommer liksom inte till skott själv –  Lite mer inredning kommer nog ses i bloggen – Försöka blogga fler inlägg per dag – Vara mer aktiv med mobilbloggen (tycker själv det är himla kul att få se vad folk gör under dagen)

Har ni några önskemål/förslag på förbättringar här? Kram

0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page