top of page

Jäkla tangentbord

Åh jag blir så störd på mitt tangentbord. Mellanslagsknappen har hängt sig. Så antingen får jag trycka döhårt med höger tumme eller som vanligt med vänster. Det är nämligen i höger hörn den hängt sig. Suck, att det ska vara så svårt att slå mellanslag med vänster hand. Tar sån tid att skriva haha.

Dagis är stängt idag och imorgon så idag åker lillskruttis till farmor och farfar och sover över. En eftermiddag (efter jobbet) själv, åååh direkt funderar jag på att sova haha.

Men nej, jag ska ta mig i kragen och börja sortera fram små babykläder som vi kan använda till MiniK, kanske städa lite och börja röja i övriga garderober. Sånt som inte går när Felix är med. Eller går och går, det är ju bara det att han vill ha ut ALLT ur garderoberna…

Idag är det workshop som står på agendan – hela dagen!

Vad gör ni sötisar idag? Hoppas ni får en härlig torsdag (fredag imorgon ju). Kram

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page