top of page

Horoskoptest

Jag testade hur bra vår familj passade ihop. Ett helt ovetenskapligt men kul test med hjälp av horoskop på Babycenter.  Så här blev det:

Jag & Freddis Utanför ramarna Ni två är ett glatt och energiskt föräldrateam som båda fokuserar på att uppfostra barn som är oberoende och aktiva. Vädurföräldern har mod och initiativkraft och tar gärna ledningen när nya, spännande projekt visar sig på horisonten.

Vattumansföräldern kan vara sval och distanserad känslomässigt, vilket kan ge välkommen balans tillsammans med den eldiga väduren. Ni tycker båda om att visa erb barn nya upplevelser, är en frihetsälskande familj, ger varandra utrymme att följa personliga intressen – men försök komma ihåg att ge varandra uppmuntran och stöd ibland också. Försök äta tillsammans allihop, även om ni är ute på eget håll mycket. Använd er förmåga till kreativa lösningar på problem som dyker upp.


Bilden är lånad från divinaz.blogg.se

Jag & kidsen Två starka personligheter Du och ditt skorpionbarn är båda passionerade, men ni uttrycker dem på olika sätt. Ni är båda oberoende, men din lilla skorpion är mycket mer sammansatt emotionellt än du är, vilket det är klokt att komma ihåg. Du är ärlig och rättfram om dina känslor, så det är lätt att glömma att ditt skorpionbarn i allmänhet gömmer sina. Åtminstone tills de pyser ut i en intensiv känslostorm av ilska, svartsjuka eller andra passioner.

Ditt barn har behov av en tillförlitlig anknytning till dig, men bli inte förvånad om han eller hon testar den ofta. Eftersom ingen av er är direkt konflikträdd och er relation kommer att sättas på prov av maktkamper då och då. Du må vara den vuxna av er, men skorpionen ser sig själv som en ledare!

Freddis & kidsen En känslomänniska Du har alltid dragits till ovanliga människor och din lilla skorpion är sannerligen detta. Intensiv, komplicerad och djup. Ibland kan du kan tycka det är svårt att hantera ditt barns intensiva känsloliv och hemlighetsfulla natur. Det kan dessutom vara en utmaning när ditt barn använder svartsjuka och andra former av manipulation för att få sin vilja fram, så det är värt att komma ihåg att allt han eller hon egentligen söker är nära band till dig.

Öppen tillgivenhet och kärlek hjälper ditt barn känna sig tryggare, vilket är skorpionens huvudsyfte i livet. Det kommer att vara lite knöligt ibland och då kan det slå gnistor ordentligt, eftersom ni är lika envisa båda två. Men det är värt att framhärda i sökandet efter en intim anknytning.

Felix & Elvira Kärleksrivaler Två skorpionbarn under samma tak? Jisses, du kan vänta dig maktkamper, svartsjuka, rivalitet…och en djup anknytning som inte kan brytas. Dessa två må slåss som de bittraste fiender ibland, men under alltihop finns en lojalitet som står sig genom barndomens kiv och liv. Uttrycket “syskonrivalitet” får helt nya dimensioner med dessa barn och de drar sig inte för att manipulera varandra, eller dig, för att nå sina mål.

När den ena tycker att den andra får mer uppmärksamhet eller kärlek, flammar svartsjukan upp – men den bakomliggande drivkraften är ett starkt behov av anknytning. Skorpionen vill bara vara dig nära och känna tillit till din kärlek. Det är därför de testar den så ofta, så att de kan se om den verkligen är ovillkorlig! Dessa intelligenta, aktiva och ibland komplicerade barn kommer att testa din förmåga som förälder, men de kommer att växa upp och bli intressanta, sammansatta människor med väl utvecklade känsloliv.

0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page