top of page

Godmorgon soliga tisdag


82d8fa24cf6711e397180002c9df254a_8

Godmorgon härliga vänner. Vaknar upp till ännu en solig sommar(!)dag. Underbart härligt väder nu. Även om jag håller på att hosta halsen av mig för all pollen. Note to self: Ring och boka tid till doktorn!

Börjar dagen med att plocka lite i mitt dressingroom (det är min lilla fristad här på jorden 😉 ) innan jag ska ta tag i dagens sysslor. Jag fattar inte hur vi ska hinna med allt sen när jag börjar jobba i augusti. Skulle behöva både en kock, nanny, städerska, trädgårdsmästare och tvättare (hur kan det ALLTID vara så mycket tvätt?) känns det som.

Idag ska vi prova något nytt. Båda stora kidsen ska få cykla till och från skola/dagis. Nu vill det till att de lyssnar. Men nån gång måste ju vara den första 🙂 . Vi får kanske ta en glasspaus vi kiosken på vägen hem.

Vad gör ni denna härliga soliga dag? Kram ♥

—————————————-

Hellu beauties. Today we have another sunny day. Love it. It’s summer (for a while) with +23 degrees.

I started the day in my dressing room. It’s my little sanctuary in this big world.

I really don’t know how we’re gonna mange it all when I go back to work this autumn? I think I need a chief, a housekeeper, a nanny, a gardener and so on, lol.

Have a great day. xoxo

0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page