top of page

Godmorgon härlig lördag!


99b60f64491811e38efb0a406416de40_8

Godmorgon sweeties! Hoppas natten varit god. Här har vi sovit sisådär eller rättare sagt knappt något. Felix har hostat precis hela natten. Lilla gubben.

Nu laddar jag inför kvällens 50-årsfest! Ja det blir bara jag eftersom Felix är hostig och lite feber, Myris lite knas med magen och Lilly snorar. Pappan stannar hemma eftersom vi inte vill att farfar ska vara barnvakt och åka på nån av alla krämpor som råder här hemma. Och det är en av min allra finaste vänner som fyller får jag gå och pappi stannar med barnen.

Nu till mitt stora dilemma. What to wear? Which bag to choose?

Hoppas ni har en fab dag sötisar! Kramar ♥

—————————————————— For English (or any other language) translation please press Translator to the right.

0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page