top of page

Godmorgon (förmiddag) Fredag


c8e0910eab5811e38db50e84cef3f3f3_8

Underbara härliga fredag! Wihoo! Don’t we love it. Nu är det endast två dagar kvar med detox och jag tycker att det har gått riktigt bra. Men jag ska inte sticka under stolen med att det ska bli grymt gott att sätta tänderna i en rejäl köttbit 😉 . Well, well det är bara att hålla ut.

Min mamma hittade detta goda recept på vegetariska tacos. Ska bli grymt spännande att testa dem ikväll.

Jag tycker vi kör en fashion Friday, eller vad tycker ni? Nu ska jag plöja lite books 🙂 .

Ha nu en underbar dag! Kram ♥

——————————————–

Lovely Friday! And only two days of detox left. Longing for meat. Yum!

Today we do Fashion Friday, or what do you think! Love fashion books.

Have a great day. xoxo

0 comments

Recent Posts

See All

ความคิดเห็น


bottom of page