top of page

BOROOM


Måste göra lite reklam för min vän Annas nya butik – BOROOM. Den ligger på Köpmangatan 54 (mittemot Elin Maria Boutique) i Eskilstuna. Igår tog jag och Felix en sväng dit och hälsade på. Båda två var i extas, jag i grejerna och Felix i leksakslådan 😀 . Himla bra med leksaker i butiken, så att mamma kan shoppa ifred.

Igår blev det två koppar från Lot’s Living, de är sååå mysiga att dricka kaffe ur 🙂 . Sen spanade jag in Nespressomaskinerna. Espressomaskiner där man abonnerar på kaffe, blir medlem i deras kaffeklubb och får fullservice. Kaffet kommer i små kapslar och man kan välja styrka och smak efter tycke. Hur häftigt som helst. Men det värsta med en sån för vår del är ju att vår Kitchen Aid kaffekvarn skulle bli stående. Nåja, coolt är det i alla fall.

Anna hade lyckats få butiken så härlig och smakfull så jag ville shoppa allt. Väl värt ett besök 🙂 . Och passa på nu, för nu har hon öppningserbjudande med 10% på allt. Tyvärr har hon inte hunnit få upp webben men jag lägger ut länk sen när den är uppe för er som vill se.

Vad roligt med människor som verkligen vågar satsa och följer sin dröm. Lycka till min vän.

0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page