top of page

Back in business

Jobbade första dagen igår sen jag blev sjuk. Hua, vad jobbigt. Hade inte sovit mycket pga hostan och sedan jobba. Men min chef är den bästa och hon tyckte jag skulle börja lugnt och sa till mig att jag skulle gå hem senast kl. 15. Kan säga att det var gött att gå hem då.

Läkaren ringde igår och det var positivt på odlingen de tog förra veckan. Alltså, antibiotikan hade tagit vissa bakterier men inte alla. Antingen kunde jag börja på en ny kur direkt eller försöka hålla ut och se om det läker ut av sig självt. Läkaren (AT-läkaren) frågade hur jag ville göra….är det inte hennes jobba att säga vad jag ska göra? Jag vet ju inte vad som är bäst! Hur som helst så valde jag att vänta och se hur det går.  Så nu är det bara fortsätta hosta och se glad ut 😀 . Nog med sjuksnack här på bloggen nu 😉 .

Nu ska jag pysa iväg till jobbet. Hoppas ni får en fab tisdag!

Kram

0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page