Award!


Åh vilken härlig start på dagen. Jag har fått den här finfina award:en från både Mia och Petra. Tack så hemskt mycket! Jag säger som Mia. Jag blir otroligt glad över att de finns de som uppskattar det jag skriver och delar med mig av.

:-D

Med utmärkelsen kommer följande förpliktelser: 1. Kopiera in Awardbilden för att visa att man fått den. 2. Tacka och länka till den som nominerade dig. 3. Nominera sju andra bloggare och länka till dem. 4. Berätta sju intressanta saker om dig själv.

Sju saker om mig: ♣ Jag är löjligt förtjust i väskor och skor ♣ Älskar att laga mat men tyvärr fastnar jag lätt i gamla hjulspår ♣ Kollar inte så mycket på tv men älskar dokusåpor som Hollywoodfruar 🙂 ♣ Arbetar till “vardags” som informatör ♣ Jag tycker verkligen att min iPhone är så löjligt bra som det sägs 😉 ♣ Älskar inredning och mode ♣ Jag ska börja träna….imorgon 😀

Jag skulle vilja ge awarden tillbaka till de två underbara tjejerna som jag fått den av. Och mina nya nomineringar goes to:

Maison Grey Varm chokladmjölk Ellinors world ParisLisa Jenny – Mitt liv Vardagliga ting Sanna(s) små sanningar

För att ni är underbara, starka kvinnor. Som fixar livet och vardagen perfekt och dessutom delar med er av med- och motgångar. Jag är så glad att jag får följa er sötisar ♥.

#award #lycka

0 comments

Recent Posts

See All