• Linda Klinton

Wihooo, jag vann

Vi hade en namntävling på jobbet. Vad vår nya avdelning ska heta :). I won!


Annat nytt under solen? Jag ska åka på mammablogg kryssningen i augusti (hänger ni på?), känner av  omorganisationen på jobbet, semester imorgon efter ca 5 timmars jobb, bilen fortfarande på verkstan (efter 4 veckor, jag blir så trött), känner mig lycklig över att ha så goda vänner och familj, känner mig lycklig av att ha “lärt känna” alla er underbara bloggisar, känner mig lyckligt lottad över att jag upptäckt The Secret och Kraften 😀 . Längtar efter Me&i:s nya höstkollektion, ska vara så fin enligt rykten 🙂 .

Ja det är väl lite av vad som pågår i mitt huvud just nu 🙂 . Kram ♥

#livet

 
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
  • Pinterest

©2019 by Linda Klinton. Proudly created with Wix.com

Prenumerationsformulär