top of page

What to wear?The eternal question! What to wear ?! Every day. I really need to take a grip around my base wardrobe. Simple garments that you can combine into eternity. Will try to get started with it at the holidays and, of course, you will come with me at the blog and on YouTube.

First, I’ll define my style a bit more. Who am I? How I want to be perceived? Once that is done, I will choose my base colors and accent colors.

The colors I choose is from my color gamut which is cold. I’m specifically, a summer, a Soft Summer.

Then I will choose clothes that fit my body type and then proceed with jewelry, shoes and accessories.


When I’m done, I will hopefully get a lot easier mornings. Are you with me?

———————————- Den ständiga frågan! Vad ska man ha på sig?! Varje dag. Jag behöver verkligen ta ett grepp runt min bas garderob. Enkla plagg som du kan kombinera i evighet. Ska försöka komma igång med det vid julledigheten och givetvis följer du med på bloggen och YouTube.

Först ska jag definiera min stil lite mer. Vem är jag? Hur vill jag uppfattas? När det är klart kommer jag välja mina basfärger och accentfärger.

Färgerna väljer jag ur min färgskala som är kall. Jag är närmare bestämt en Sommar, en Soft Summer.

Sedan kommer jag välja plagg som passar min kroppstyp och sedan gå vidare med smycken, skor och accessoarer.

När jag är klar kommer jag förhoppningsvis att få en mycket enklare morgon. Hänger du med?


0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page