Utmaning från Nina

Jag har fått en utmanin av fina Nina och här kommer den.


– Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their “tagger” and post it on their blog. – Then, choose 11 new people to tag and link them in your post. – Create 11 new questions for the people you tag to answer. – Go to their page and tell them they’ve been tagged! – Do not tag back to the person who has already tagged you. 1. Favoritresmål? Santorini. Helt magiskt! 2. Favoritfilm? Oj vad svårt, gillar många men kommer inte på nån nu…Gillar Bourne-filmerna 3. Sommarplaner? Sicilien nu i maj och sen har vi inte hunnit planera så mycket mer. 4. Vad gör du helst en ledig dag? Slappar, shoppar och dricker vin 🙂 5. En plats i Sverige som betyder mycket för dig? Måste säga Sälen (där vi gifte oss och döpte Felix) 6. Om vi skulle ses, vad skulle vi göra då? Då skulle vi mysa med en god middag och vin 7. Favoritmusik? Gillar det mesta. Sån där radiomusik framför allt 8. Vad är du mest stolt över? Mina underbara kids 9. Högsta önskan? Att få leva ett långt och lyckligt liv med mina nära och kära (gud så klyschigt det lät när jag skrev det 😉 ) 10. Vill du ha barn? Har två små busfrön 11. Vad skulle du göra med 10 miljoner? Hmmm. Skulle nog unna mig ett halvårs ledighet, kanske jobba med välgörenhet på något sätt. Sen skulle jag…investera, resa, byta kök, köpa ny bil. Listan kan göras hur lång som helst (oj, har inte nämt nån väska, hihi, givetvis kommer det bli en och annan Marc, Chanel och Hermes 😉 )

Min frågor lyder: 1. Vad har du för favoriträtt? (recept ger extra poäng 😉 ). 2. Vad är ditt drömjobb? 3. Beach 2012, vad ska jag tänka på? 4. Bästa resan, ever? 5. Drömresmål? 6. Har du renoveringsplaner? I sånna fall vad? 7. Bästa drinken (alkohol/alkoholfri, du väljer)? 8. Vad har du för favoritplagg? 9. Din favoritbutik att handla kläder i? 10. Skulle du göra andra val om du fick välja igen? 11. Ditt drömbröllop?

Och jag skickar dem till (egentligen skulle jag vilja ta alla i blogglistan men jag tar några): Tjejmorsan, SockerSanna, Maison Grey, ParisLisa, Mias vardag, Sbriland Angelica E, Mademoiselle Moyenne, En Mölnbobo

0 comments

Recent Posts

See All