top of page

Utmärkelse

Jag har fått denna utmärkelsen av En Mölnbobo och Cornelias Country Corner och vill passa på att ge den vidare till 10 av mina favoriter. Egentligen skulle jag vilja ge den till många fler. En mölnbobo och CCC får den naturligtvis tillbaka och även alla mina kompisbloggare.

“Give the award to up to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel so happy about blogland! Let them know by posting a comment on their blog so that they can pass it on.”

Jag ger den till några bloggar jag följer dagligen förutom mina vänners bloggar. Orkar inte länka till dem i inlägget men alla finns i länklistan till höger. Äsch det blev visst 11.

Alexandra’s om mode och sånt Annie PD Annies tankar City Living Fröken Ida Fåfängan Internationall business woman Mia shopping Sara, Sally & I Trollisbo Vera

0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page