• Linda Klinton

Umami Taste Teaser


Vad tycker du om Umami Taste Teaser? Jag tycker den är mycket bra och säker. Den känns väldigt hygienisk eftersom den går att diska i maskin.

Vad tycker Sixten om den? Han gillar den skarpt och vill gärna hålla på med den.

Vad har du provat den med? Jag har provat med melon och vindruvor. Den funkar bäst med saftiga grejer. Här även provat med rivet päron och det funkade också bra.

Kan du rekommendera den till andra mammor? Ja verkligen. Har redan gjort det och vad jag vet är det i alla fall en som köpt en Umami Taste Teaser.

Tack för pratstunden Karin och vad kul att Sixten och du gillar Umamin. Det ska bli spännande att se vad Lilly tycker.

Om Umami Taste Teaser: När ett litet barn är 4-5 månader börjar saliven att innehålla enzymer som gör att det kan bryta ned kolhydrater. Detta är en naturlig fingervisning om att barnet är redo att prova på fast föda.


Umamia Taste Teaser: – Du lär barnet nya smaker – Barnet får i sig alla nyttiga vitaminer – Stimulerar barnets utveckling – Ökar barnets självförtroende och oberoende – Enkel att hålla i – Stimulerar tuggrörelsen och motoriken hos barnet med koordinationen mellan hand, mun och seende. – Lär barnet att aktivit börja äta själv


Mixa eller skär mat eller frukt i små bitar och lägg i silikonbehållaren. Låt barnet tugga och suga på egen hand. När barnet börjar få tänder kan man lägga i en liten isbit för att lindra. Dessutom tål den maskindisk och är BPA-fri.

Här kan du läsa om om bloggtestare och tester.

#bloggtestare

 
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
  • Pinterest

©2019 by Linda Klinton. Proudly created with Wix.com

Prenumerationsformulär