top of page

Spröjs eller inte?!


aluminiumfonster

Det här med att ha hus har ju både sina för -och nackdelar. Fördelarna är många men en nackdel är att det alltid finns något att renovera, bygga eller fixa med. Vi bor ju i radhus och har en samfällighet tillsammans med de andra ägarna. Nu är husen snart 40 år och det börjar bli dags att byta fönster. Vi har fått frågan om vi vill byta, så att vi kan gå ihop flera och köpa samtidigt. I själva verket har folk redan börjat byta och de som gjort det har valt att ta fönster utan spröjs. Själv har jag aldrig gillat spröjs men tycker att det passar det här husets karaktär. Så hör och häpna, nu börjar jag vela fram och tillbaka spröjs eller inte?! Maken är lika fundersam han.


aluminiumfonster-image1

pvcfonster-vardagsrum.jpg

Som det är nu har vi spröjs på alla fönster. Det är inget gammaldags hus med det har ändå spröjs. Frågan är om vi ska fortsätta att ha det eller gå över på aluminiumfönster utan. Det jag är lite orolig för att att vi förstör själva känslan i huset om vi tar bort spröjsen. Fördelen utan spröjs är ju att det är lättare att putsa samt att jag får för mig att rummen kommer kännas mer rymliga.


Namnlöst-3

Som vanligt surfar jag runt och kikar på olika lösningar. Jag hittade några riktigt fina hos Kronfönster. De har egen tillverkning av fönster och dörrar med mera vilket gör att de har riktigt bra priser. Känns som ett måste om man ska byta på ett helt hus.

Det är verkligen en helt vetenskap med fönster. Men på denna sidan tycker jag ändå att jag hittar bra information och tips.

Har ni några tips på vad vi ska tänka på när det gäller fönster?

0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page