• Linda Klinton

Some pink shopping


Jag köpte denna fina pajformen. Kommer bli perfekt till sommarens pajer. Jag ville även ha en rosa vispskål med pip (samma som den mörkrosa på bilden längst ner) men den kommer inte in förrän om några veckor.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Vilken skum natt jag haft. Vaknade 3.17, 4.17 och 5.17. Jätteläskigt, exakt 17 över! Efter 5.17 kunde jag inte sova alls. Nåja, klockan är nu 8.17 och jag har hunnit med en hel del 😉 .

Vi har inga direkta planer idag utan lite småfix hemma. Fortsätta röja i alla vrår, göra underlag till en enkät vi ska skicka ut i samfälligheten och kanske baka en paj 😉 . Förresten, har ni några goda pajrecept? Både matpajer och gottispajer.

Ha nu en toppenlördag! Kram ♥

#Decor #livet

 
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
  • Pinterest

©2019 by Linda Klinton. Proudly created with Wix.com

Prenumerationsformulär