Recycle, eller i alla fall sälja :)


9_IKEA

Åh vad gött det är att rensa ut! Skönt att bli av med sånt som bara ligger. Är långt ifrån klar, men ändå en bit på väg.

Nu blev det ju inte så att jag sparar de pengar som kom in som jag hade tänkt. Utan det blev lite grejer till mitt nya dressingroom och till övervåningen.

Närmare bestämt 4 billybokhyllor, en bäddfåtölj, en spegeldörr till garderoben och en soffa till övervåningen (ja jag vet, den är vit men det finns klorin och även nya klädslar att köpa. Var bara tvungen att prova. Påminn mig om ett halvår att jag tyckte det var en bra idé 😉 ) .

Såå himla kul att shoppa för pengar man ändå inte hade förut. Känns som om man fått grejerna 🙂  och mycket mer plats!

Hur brukar ni göra? Är ni bra på att rensa, slänga och sälja vidare? Eller sparar ni allt?

Kram ♥

#Decor #ikea #möbler #vitt

0 comments

Recent Posts

See All