• Linda Klinton

Räddare för sommartrött hår

Godmorgon vänner! Sitter här vid datorn, hela huset är tyst, alla sover.

Här ovan ser ni mina absoluta favoriter när det gäller sommartrött hår.  Mitt hår är fasligt torrt och då tar jag Moroccan Oil i topparna. Men samtidigt blir håret lätt fett i hårbotten och då är Batiste torrshampo – en höjdare då jag inte vill tvätta håret för ofta.  Så, torrshampo i rötterna och Moroccan Oil i topparna. Perfekt kombo.

Torrshampot hjälper även till för att skapa volym vid rötterna så det är kanon att använda även om du inte får oljigt i botten. Batiste är helt klart det bästa torrshampo jag provat och det finns olika för olika hårfärger. Just denna är för ljust hår (kanske inte det bästa nu när jag fått en del utväxt 😉 ) . Spreja torrshampot vid rötterna och massera lite, kamma sedan ur. Klart!

Hoppas ni har det toppen där ute, nu när sommaren verkar vara här för att stanna! Kram ♥

#hår

 
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
  • Pinterest

©2019 by Linda Klinton. Proudly created with Wix.com

Prenumerationsformulär