• Linda Klinton

På förlossningen


Nej, vi har inte fått bebis. Men barnmorskan ville att vi skulle åka upp och kolla läget eftersom det sipprat lite fostervatten under veckan som gått.

När vi var där konstaterades att bebis mår bra, det finns fostervatten och att den lilla bångstyriga kraken ligger åt fel håll. Så, vänder den inte på sig inom närmsta veckan så kommer det bli ett vändingsförsök. Skulle det inte fungera kommer jag få två val. Eftersom jag haft två förhållandevis lätta och snabba förlossningar får jag välja om jag vill föda i säte eller ta kejsarsnitt. Puh!

Har googlat lite och blir ju inte klokare av det. Finns ju stora risker och fördelar med båda. Nu känner jag mig verkligen förvirrad. Har ni några erfarenheter av det ena eller andra?

Hur har ni det? Hoppas ni får en härlig dag! kram ♥

#bebis #Children

0 comments
 

Prenumerationsformulär

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
  • Pinterest

©2019 by Linda Klinton. Proudly created with Wix.com