• Linda Klinton

Nytt år och nya möjligheter


Jag har ju sagt att 2014 ska bli mitt hälsosammaste år #healthywithlinda. Det har väl börjat lite si och så. Kladdkakor, tårtor, god mat med feta såser och allt för lite tid med träningen. Men nu ska det bli ändring på det!

Jag körde ju på riktigt bra i slutet på förra året med plankor, squats och promenader så det gäller att hitta tillbaka dit. Naturligvis måste jag hitta lite inspiration från olika håll.

Jag är ju, som ni vet, en riktig sucker för tidningar och magazines. Love them ♥. Och en sak har jag lovat inför 2014. Förutom att jag ska bli mitt hälsosammaste jag. Jag ska köpa färre tidningar! Men det är inte lätt. Det är så härligt med en rykande färsk tidning som dimper ner i brevlådan. Ett nytt fulmatat magazine med glossy papper som bara skriker efter att läsas och bläddras i. Gärna med en kopp kaffe som enda sällskap.

Sen älskar jag att hitta det där perfekta erbjudandet. Några nummer av en fantastisk tidning och dessutom en finfin premie. Nu har jag naturligtvis hittat ett erbjudande som passar alldeles utmärkt!  6 nummer av tidningen Wellness och dessutom härligt Brazil Nut body butter och shower cream från BodyShop. Love Bodybutter och jag ska ju faktiskt bli hälsogurun själv. Alltså, måste jag ha detta erbjudande 😉 . Men bara denna gång, jag lovar! Ihh, kolla in själv . Det går ju inte att motstå!

Hur är din relation med tidningar? Älskar du papper eller föredrar du paddan?

——————————————-

I just love a glossy magazine and a cup of coffee. Well I decided to buy less magazines this year but it’s so hard. Love them. Now I found the perfect one for my new healthy lifestyle 😉 .

#magazine #training

0 comments
 

Prenumerationsformulär

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
  • Pinterest

©2019 by Linda Klinton. Proudly created with Wix.com