• Linda Klinton

Ny vecka

Idag skulle Felix till BVC och vägas och mätas. Men han har fortfarnde feber, 38,5 (så mindre än igår i alla fall) så vi fick avboka. Nu sover han gott i sin säng efter att ha fått i sig lite frukost, med betoning på lite.

Usch, det är så hemskt när de små är krassliga. Själva är Fredrik döförkyld och jag har jätteont i luftrören. Typiskt. Men men vi överlever hihi.

Jag köpte nya Glaze för att jag såg på Englas blogg att hon skulle vara med. (Nu vet jag vad det är jag inte gillar med tidningen  – det är framför allt pappret. Det är så tunt och känns billigt. Själva innehållet är det inget fel på. Är inte helt förtjust i layouten heller i och för sig)

#Felix #sjukdom #tidning

 
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
  • Pinterest

©2019 by Linda Klinton. Proudly created with Wix.com