• Linda Klinton

Ny sovmask – äntligen!

Jag har verkligen saknat min gamla sovmask så nu har jag precis klickat hem denna fina sovmasken från Eleven.se , perfekt vid/efter sömnlösa nätter.


Eleven.se är bland de största nordiska skönhetsbutikerna på nätet med ca 17 000 produkter från fler än 700 märken. Bland annat finns märken som Gucci, MaxFactor, Smashbox och BM Beauty. Deras målsättning är att kunna erbjuda en intressant mix av stora, kända varumärken tillsammans med nya, spännande uppstickare. Vilket jag verkligen tycker att de lyckas med.

Något jag tycker är bra är att leveransen skickas inom 24 timmar. Älskar att sidan är lättshoppad och dessutom snygg. Helt klart värd ett besök.


Om du vill ha ett kul blogg tips så: Jag brukar även följa deras beautyblog som är fylld av tips och en hel del roliga tävlingar.

Bilderna är lånade från eleven.se

#eleven #hud #sova

0 comments
 

Prenumerationsformulär

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
  • Pinterest

©2019 by Linda Klinton. Proudly created with Wix.com