New camera? Canon Legria (vixia) Mini X


legria

I really need a vlogging camera. I have a Sony A5000 and like it but I think a Canon Legria (or Vixia as it is called in some countries) Mini X would be so much more useful. This camera you can put down and film without worrying about if it would fall. And the microphones are really good as well. The one minus that I know of is the fisheye lens. I don’t know if I’m gonna like it. But I know quite a few vloggers who use this camera and I think most of them are happy with it. Do you know anything about this camera?

——————————————-

Jag skulle verkligen behöva en vlogging-kamera. Jag har en Sony A5000 och gillar den men jag tror att denna Canon Legria Mini X skulle var så mycket mer användbar. Den är enkel och ställa ner och jag behöver inte fundera på att den ska ramla ner. Ett minus är att den endast har fisheye lins och jag är inte helt säker på att jag kommer att gilla det. Jag vet att flera vloggers har den och de verkar nöjda med den. Vet du något om denna kamera?

Spara

#canon #vixia #camera #legriaminix #legria #vixiamini

0 comments

Recent Posts

See All