• Linda Klinton

Mini Mac och inte Apple


Just nu har jag en stor hang up på en Mini Mac och då menar jag inte en Appleprodukt utan Rebecka Minkoffs Morning After Clutch. Love love love it. Den här lilla skapelsen kommer i regnbågens alla färger med guld, silver, gunmetal eller roséguldsdetaljer.

Den är den perfekta lilla grab-and-go väskan och funkar perfekt att ha i de större väskorna också. Vill man ha en lite större variant finns storasyster MAC. Armkedjan går att ha dubbel, som “crossbody” eller ta bort helt.

Just nu spanar jag på en svart med gulddetaljer…eller en plommonfärgad. Mmmmm.

Finns bland annat hos Revolveclothing.com

//Väska Rebecka Minkoff Mini Mac ca 1300:-//

#MiniMac #RebeckaMinkoff

Recent Posts

See All

Forever pieces in my collection

In todays video I share my forever pieces with you. This is pieces I think will stay in my collection forever. Pieces I use often and really love. Enjoy! Idag delar jag med mig av mina väskor och slg:

 

Prenumerationsformulär

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
  • Pinterest

©2019 by Linda Klinton. Proudly created with Wix.com