• Linda Klinton

Mina tidningar & jag


Min vän och svägerska skrev ett inlägg för ett tag sen och undrade vilka tidningar vi läser. Hmm, eftersom jag läser en uppsjö har det tagit lite tid, men här Linda, här kommer de 😉 .

Elle Elle Interiör Damernas Glamour (tycker inte den är så bra längre) Mama Föräldrar & barn Topphälsa Family Living (har bara läst ett nr men kommer nog fortsätta) Sköna Hem Plaza Br. Vouge Sofis Mode (nu även Glaze och CHIC) InStyle (när det är bra pris på Pressbyrån) Costume ibland (men jag stör mig lite på danskan, lättare med eng. tidning) Eskilstuna kuriren Vin & Bar (Freds tidning som jag läser ibland) Digitalfoto (Freds tidning som jag läser ibland)

Och sen lite annat smått och gott. Lite beroende är jag nog. Hej alla, jag är en tidningaholic!

#tidningar

0 comments
 

Prenumerationsformulär

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
  • Pinterest

©2019 by Linda Klinton. Proudly created with Wix.com