• Linda Klinton

Mammablogg Gala 2011


Ett dygn med roliga föreläsningar, härliga prova-på-aktiviteter (för de som var med ;)), mysig mässa med flera häftiga företag att kika på och till slut en gala-middag som heter duga 🙂 . Vi blev underhållna av bland annat Uppsala Reggae och en superrolig stand-up-tjej som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på.

Till bords hade jag ett gäng finfina tjejer som jag åt en härlig middag tillsammans med medan vi delade våra bloggupplevelser.

Det märktes att man var på en blogg-gala. Så fort förrätten kom fram slets alla Canon-kameror fram och det smattrade av blixtra för fulla muggar 😉 . Jag var nog tyvärr inte en sann bloggare eftersom jag tog lite halvtaskiga bilder med min telefon och låter nu er som läser bloggen vara i stor undran  – vad åt de?! Men ifs är det bara att klicka sig runt, för jag kan tänka att hela menyn ligger ute på sisådär 179 andra bloggar 😉 .

Det bästa med galadygnet måste jag nog ändå säga var att träffa min underbara bloggvän Sanna. Världens bästa goaste tjej och numer även en irl-vän. En vän för livet ♥. Gud så kul vi hade, lika galna och förvirrade båda två hihi.

#gala

0 comments
 

Prenumerationsformulär

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
  • Pinterest

©2019 by Linda Klinton. Proudly created with Wix.com