top of page

Loréal Proffessional, det bästa?

Jag är ständigt på jakt efter det där perfekta shampot. Jag har ju långt hår och tycker jag att det känns extra viktigt att vårda håret (även om jag slarvar ibland) eftersom det sitter ju där ett par år 😉 . Jag brukar prova alla möjliga shampon. Allt från vanliga butiksshampon för en 50-lapp till highend salongsshampon, som kostar betydligt mer, men fastar inte riktigt för något. Håret blir antingen för frissigt (som en ryamatta i mittbenan. Vad är det med detta friss. Hate it!), för fett, för torrt eller så blir hårbotten alldeles för torr.


1886-900-0008

Ett shampo som ändå funkat riktigt bra och som jag hela tiden kommer tillbaka till är Loréal Proffessionals Vitamino Color. Hittade det just nu till kalaspris hos Lyko  .Ett shampo och ett balsam på 750 ml vardera för endast 399:-, det är helt galet billigt. Just den här varianten är färgbevarande och ger extra näring till håret. Dessutom är det pumpflaskor. Älskar pumpflaskor! Jag ska nog ta och klicka hem dem.




1207-900-0000_1

När jag klickade runt på sidan hittade jag även Moroccanoil shampo till bra pris. Jag ÄLSKAR moroccanoil och skulle nog inte överleva utan det. Jo det är klart jag skulle, men ni förstår hur jag menar. Jag har dock aldrig provat deras shampo. Kanske skulle testa det istället? Någon som gjort det? Om oljan är helt magisk så kan väl inte shampot vara helt kasst 🙂 .

Vad använder ni för shampo? Är det något jag missat och bör tänka på?

——————————

I’m serching for the perfect schampoo. What shall I think of?

0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page