• Linda Klinton

Livet efter detox


Det är inte alltid lätt att leva som man vet att man bör. Efter två veckor som kantats av kalas, födelsedagar, påsk, massor av mat, godis och annat. En förkyldning som biter sig kvar och aldrig riktigt bryter ut. Dessutom alldeles för lite träning! Är det nu dags att ta nya tag!


Jag känner att jag allt mer släppt på alla de härliga grejerna jag lärde mig under detoxen och sakta men säkert ramlar tillbaka mer och mer i gamla spår. Därför säger jag nu STOP! Det är dags att ta tag i livet igen och anamma den härliga nya sunda livsstilen jag ändå lyckats med. Nu är det slut på godis, chips osund mat, litervis med kaffe. Back to basic, så att säga.

Mindre kött, max en kopp kaffe om dagen, minska kolhydrater även om jag inte kommer utesluta dem och mer frukt och grönt. Det är även dags att köra igång med en ny squatsutmaning. Börjar på 150 idag och ökar 10 varje dag fram tills vi åker till Medelhavet om två veckor.

OK, nu kör jag! Hänger ni på?

—————————————-

After two week with birthdayparties, easter and a lots of food and candy it is now time to change back to the healthy life I lived during the detox. Do you join me?

#training #Food #detox #fitness #healthywithlin

 
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
  • Pinterest

©2019 by Linda Klinton. Proudly created with Wix.com

Prenumerationsformulär