top of page

Kaffe & Te-utmaning


Jag blev utmanad av söta Emelie att visa mina kaffe & teburkar.  Självklart nappar jag på det, det är ju så kul med utmaningar. Men tyvärr är jag ganska trist när det gäller det gäller förvaring av kaffe och te. Letar efter de perfekta burkarna men har ännu inte funnit dem.

Hur som helst: Favoritteet just nu är Red Tea, förvaras i sin förpackning. Sen har jag lite löste och kaffe i Marimekkoburkarna. Mitt älskade snabbkaffe är också i sin burk och till sist en bild på vår härliga kaffekvarn. Nyrostat kaffe är ju det bästa, mums!

Kan varmt rekommendera Kitchen Aids kaffekvarn om ni ska införskaffa en.

Nu utmanar jag Linda B, Tina, Linda W, Dila och Sanna! Vad har ni för burkar där hemma? Ni andra är ju givetvis också välkomna att haka på.

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page