top of page

Jippie! Jag har fått en award


Med detta följer att jag ska svara på 5 frågor (samt länka tillbaka till den som gav mig awarden och utnämna 5 nya!). Tack underbara Sanna och Jess. Naturligtvis skickar jag tillbaka awarden till er fantastiska kvinnor. Tack för att ni finns 🙂 ♥.

1. Varför började du blogga? Jag började blogga i juni 2005 efter vi varit på midsommarfirande där jag fick höra talas om något som hette blogg 😉 . Kändes som ett kul sätt att uttrycka sig på. Började väl i och för sig blogga mer när jag flyttade från min hemstad 2006. Det var ett bra sätt att hålla kontakten släkt och vänner  😀 .

2. Vilka bloggar följer du?

Jag följer de bloggar som finns i min lista till höger i bloggen + en del nya som inte kommit till i listan än!

3. Vilka favoritfärger har du?

Bland annat rosa, rött, orange, lila, turkost, svart

4. Vilka favoritfilmer har du?

Jag har inga direkta favoritfilmer men jag gillar romantiska komedier och spännande filmer. Som tex Pretty woman, Bourne-filmerna och naturligtvis Sex and the cityfilmerna 😉 .

5. Vilket land drömmer du om att besöka?

USA, Kina, nån söderhavsö och Storbritanien (nåt annat än London, typ landsbygden) Jag vill skicka vidare till dessa 5 bloggare:

Det här är det svåraste momentet på hela awardgrejen, att skicka vidare. Jag vill ju ge till alla i min blogglista! Men eftersom jag måste välja 5 så väljer jag:

Dessa underbara kvinnor med härliga bloggar som jag är smått beroende av. ♥

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page