top of page

Jag, TV-kock?

Som ni säkert vet så har jag en YouTube-kanal sedan ca ett år tillbaka i tiden. Mest har den handlat om väskor, mode, shopping mm men nu funderar jag på att ta den till en ny nivå. Jag älskar ju att göra vlogs och ska försöka göra fler sådana men jag tänkte också börja göra lite matlagningsvideos. Jag älskar ju att laga mat så jag tänkte försöka dela med mig av mina bästa recept. Håller på att bearbeta maken så att han också vill vara med 😉 . Men för att för att göra det så måste jag skaffa lite snygga nya saker till köket. Vi har mycket maskiner men jag vill ändå satsa på lite nytt om jag ska lägga upp det på nätet och försöka göra snygga videos. Så jag har börjat spana in vad jag är sugen på. Givetvis måste det vara saker som jag även har användning av i vardagen.


pop

Först av allt måste jag verkligen rekommendera den här popcornskålen, finns bland annat på Culina.se . Heeeeelt galet bra. Jag köpte den förra veckan och den har gått varm här hemma sedan dess. Du kan alltså poppa gamla hederliga vanliga popcorn i micron. Hör på den här…..helt fettfritt! Givetvis kan du tillsätta olja eller smör för den goda smakens skull, men om du vill ha dem supersunda så går det precis lika bra att skippa det.

Men, nu tillbaka till mina videos. När jag köpte popcornskålen så hittade jag även flera superbra maskiner på sidan. Jag skulle verkligen behöva en ny stavmixer och de hade en jättefin från Dualit som har både visp och olika bägare till mixern. Allt-i-ett-prylar gillar jag. Sedan måste jag även ha något snygg skärbräda. Ni har väl inte sett en tv-kock utan skärbräda 😉 . Just det, nu kom jag på, jag behöver ju också flera små snygga skålar för att förbereda alla ingredienser i. Det finns ju så galet mycket fina saker att välja på så det är väl bara att försöka fokusera på vilken stil och koncept man vill ha i sitt kök. Hmmm, svårt där. Jag återkommer med vad det blir.

Har ni några favoriter i köket som jag bör ha?

———————————————

I’m thinking of taking my YouTube channel to the next level. You know I love cooking and now I want to start doing so cooking videos to share my favorite recepies. But first I really need to get some new stuff for the kitchen.

I must highly recommend this pop corn maker for the microwave. Love it! And you can make your pop corn completely fat free!

Do you have any kithchen favorites that I need?

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page