top of page

Inspiration to go on….

Igår träffade jag ett lokalt influencernätverk – Tuna influencers på Bolinder Munktell hotell. Så himla kul att träffa lite likasinnade och dessutom få ta del av hotellets goda frukostmeny.

Detta fick mig motiverad att ta tag i bloggen och mina sociala medier igen. Jag famlar fortfarande kring hur jag ska få ihop min YouTube, Klinton Collection och blogg till ett. Det är något som kommer kräva lite tankar och omsorg för att bli en så bra plattform som möjligt både för er följare men även för mig som person och Klinton Collection. Stay fab!

——————————————

Yesterday I met a local influencer network – Tuna influencers at Bolinder Munktell hotel. So much great fun to meet some like-minded people and also get to enjoy the hotel’s good breakfast.

This really got me motivated to go on with the blog and my social media. I’m still fumbling around how to get my YouTube, Klinton Collection and blog together into one. It is something that will require a little thought and care to become the best platform as possible for both you followers and me as a person and Klinton Collection. Stay fab!

#bolindermunktell #SoMe

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page