In love with Michael


IMG_2684
IMG_2685
IMG_2839

Ni som har följt mig ett tag vet att jag älskar väskor (något jag ärvt från min mor 😉 ) . Jag håller ständigt på att bygga upp en väskkollektion som passar mitt liv. Utvalda delar som kommer vara med mig hela livet. Tråkigt kanske en del tycker men underbart tycker jag.

Jag föredrar att lägga lite mer pengar på väskor och att sedan ha dem “for life”. Det blir bra PPA (pris per användning) istället för att köpa något som håller ett halvår eller så. Vissa spelar golf, andra köper dyra gymkort och jag gillar väskor. That’s it!

Jag har länge letat efter en väska som sticker ut lite. Någon som funkar till fest men även sen ljum sommarkväll. Har snöat in på en orange men eftersom orange är just den färg jag absolut inte ska ha (enligt mina färger – är en sommar) så känns det dumt att investera i en sådan.

När jag för nån vecka sen fick upp ögonen för denna Michael Korsväskan var det klart! På en gång visst jag, det var den jag väntat på 🙂 . Lilacerise (precis in min färgskala) i mjukaste mocka. Had to have it ♥

#bags #MichaelKors #mk

0 comments

Recent Posts

See All