top of page

I’m longing for spring

The snow is all gone. Rumor says it will be back. Well, I don’t know if I want it back any more. Just let me get some spring vibes and sun. I’m so sick of the grey days. How’s your weather? Do you have summer, spring, winter, autumn? Some of the lovely people I follow on YT have summer and are going into fall. I love the possibility to have friends all over the globe 🙂 . The world has really become small!

Well, Saturday today and I’m thinking if I should do some vlogging. It’s been one months since last time, so it’s about time ♥. Hope you will have a fab weekend.

Lots of love, Linda

————————–

Nu har verkligen all snö försvunnit. Rykten säger att den kommer att komma tillbaka. Men jag vet inte om jag vill det. Just nu skulle jag vilja ha lite vårvibbar med sol och lite värme. Är så himla trött på allt grått! Några jag följer på YT har sommar nu och är på väg in i hösten. Jag tycker det är så himla roligt att man kan ha vänner som man kan följa runt om i världen. Världen har verkligen blivit liten.

Nåja, det är lördag idag. Fullt ös som vanligt men jag funderar på om jag skulle ta och vlogga. Det var ju ca en månad sen sist, så det är ju verkligen på tiden. Hoppas du får en underbar helg.

Stor kram Linda

0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page