I höst älskar jag vida byxor/This autumn I love wide pants

Jag har precis beställt ett par vida svarta byxor från Me&I. Tidigare hade jag alltid vida byxor men det är säkert 15 år sen sist så det ska bli så himla kul att styla dem med den stilen jag har nu. Det ska bli så kul att styla dem men den stilen jag har nu. Gillar ni vida byxor?

—————————————-

I just ordered a pair of wide black pants from Me&I. Previously I always wore wide pants but it is probably 15 years since last so it will be so much fun to style them with the style I have now. Here comes a little inspo how I think. Do you like wide pants?

#autumn #Fashion #widepants

0 comments

Recent Posts

See All

In todays video I share my forever pieces with you. This is pieces I think will stay in my collection forever. Pieces I use often and really love. Enjoy! Idag delar jag med mig av mina väskor och slg: