• Linda Klinton

Hot pink nails

Godmorgon fredag! Idag startar jag dagen med lite nymålade naglar hot pink. Färgen kommer från Mavala och heter Freshy.

Måste samtidigt tipsa om en helt suverän produkt! Den här nagelborttagaren från Depend – Dip in remover. Sååå smidig. Man sätter bara ner fingret i burken och vips är lacket borta. Fick den i någon goodiebag för ett tag sen men glömde bort den. Nu hittade jag den och är helt kär 😉 . Jag har bara använt den 4 gånger så jag vet inte riktigt hur länge den håller. Men jag återkommer med det.

Ha en underbar dag! Kram ————————- Happy Friday! Starting the day with some hit pink nails.

Love this remover from Depend. So easy to use.

Have a fab day. Xoxo

 
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
  • Pinterest

©2019 by Linda Klinton. Proudly created with Wix.com

Prenumerationsformulär