top of page

Helgen som gått

Oj oj full rulle här. Det började i fredags då vi träffade gamla mammagruppen från MVC. Kul att se alla små bebbarna. Sedan en sväng till jobbet, en sväng förbi Linda och sen väl hemma åka iväg och handla.

I lördags städade vi på morgonen och förmiddagen och sedan hämtade jag min gamla barndomskompis Helen vid tåget. Vi umgicks hela dagen och på kvällen grillade vi och åt god mat med AnnaPanna och Fredrik B. Tyvärr var Jocke tvungen att jobba men han dök upp vid 23- tiden. Vi spelade bland annat När & Fjärran som Fredrik B och Helen vann.


Fest0301

Idag har jag och Helen varit på stan och shoppade och sedan fikade vi på mitt favvofik no1. Nu är jag hemma och har precis varit ute med Mille och nu är det dags för film. Myspys söndag helt enkelt.

0 comments

Recent Posts

See All

Opmerkingen


bottom of page