top of page

Hösten smyger sig på


10666148_634563916664946_50027406_n

Nu känns det mer och mer att hösten smyger sig på. Sakta men säkert. Och allt mer vill jag bara kura upp mig i soffhörnet, läsa en tidning, tända ett doftljus och dricka lite te. Jag tycke det är svårt att hitta de där perfekt doftljusen som inte kostar som en halv månadslön. Och äntligen tycker jag att jag har hittat ett som funkar bra. De här, från Indiska är både vackra, luktar gott och verkar brinna länge. Mina favoriter är Kashmir och Goa och de kostar mellan 79-149:-/st.

—————————————————-

When the autumn is comming I relly like to sit on the sofa with some good tea and some scented candles. My favorites for the moment comes from Indiska. You’ll find them here.

My favorites at the moment are Kashmir and Goa.

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page