top of page

Good Morning


Bilden är lånad från decadentshop.dk

Igår när jag hade lite mysledigt på eftermiddagen passade jag på att gå in på Elin Maria och klämma och känna på Decadents Big Shopper.

Men måste nog tyvärr säga att den inte alls var “jag”. Den var lite lite för stor och lite för hård för mitt tycke och smak. Och dessutom lite för grå, trodde den skulle vara mer greige. Kanske en Small Shopper i cognac skulle vara nåt i sånna fall. Gillar modellen, lite lik en Hermés Birkin.

Hos Elin Maria i övrigt fanns det som vanligt hur mycket fint som helst. Hittade bland annat en underbar kappa från Bruuns Bazaar, finfina ballerina från Pretty Ballerina, Uggs och toppar från Rützou. Hmm, det suger i shoppingtarmen 😉 . Men jag ska inte, inte nu.

Idag är det fix hemma på programmet, kanske en promenad och en fika också. Den som lever få se 😉 .

Hoppas ni har en toppendag sötisar. Kramar ♥

0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page