• Linda Klinton

Godmorgon “vanliga” dag


Wihoo, två veckors detox är över. And I did it! Godmorgon förresten.

Nu har jag precis avnjutit första koppen kaffe på två veckor och jag kan säga att den var god. Men kanske inte lika god som innan. Och den kommer definitivt bli den enda idag 🙂 . New happy life. Även om jag inte kommer leva exakt så som jag gjorde under detoxen så kommer jag ändå plocka med mig en hel del. Jag fick verkligen en tankeställare. Det gick nämligen helt utmärkt att leva utan kaffe, socker, salt, alkohol, kött, mejeriprodukter, pasta, ris mm. Känns skönt i kroppen!

En ny vana jag fick under dessa veckor var också att börja dagen med 4 minuters workouten. Jag bloggar om den här samt 30 minuter på crosstrainern. Sen har jag kompletterat med squats varje dag också.

Hoppas ni får en underbar dag i solen, även om det kommit snö 🙂 . kram ♥

———————————-

Wihoo, I did it. Two weeks of detox is over.

I just had my first cup of coffee in two weeks and it was great. This will also be the only cup of the day.

During the detox I learnd so much. It is possible to live without salt, sugar, meat, alcohol, dairy, pasta, rice and it feels great in the body.

My new habit is also to do 30 minutes on the crosstrainer every morning and a 4 minute energizer workout. Read more about it here.

Hope you’ll have a fabolous day. xoxo

 

Prenumerationsformulär

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
  • Pinterest

©2019 by Linda Klinton. Proudly created with Wix.com