God morgon

Åh vad trött jag är idag. Känns ändå som om jag inte gör nåt annat än att bara jobbar och sover. Men det är tydligen inte tillräckligt 😉 .

Jag fick frågan igår om jag mår likdant som när jag väntade Felix och jag fick säga att jag minns inte riktigt. Men nickenyfiken som man är kollade jag upp i mina anteckningar från Felix. Vecka 30+1 från Felix skulle kunna vara plockade från denna grav (är nu i vecka 29+4). Det var extakt samma; börjar känna sig tung och flåsig, trött, bebben är helvild även på dagarna osv….

Idag är det lite blandad kompott på jobbet; först fixa annons, sen plåta en minimässa, sen möte hela em.

Vad gör ni idag? Kram

0 comments

Recent Posts

See All
 

Prenumerationsformulär

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
  • Pinterest

©2019 by Linda Klinton. Proudly created with Wix.com