top of page

Glasögonorm javisst!


b1013goldside1

Jag använder ju glasögon varje dag och tycker det känns roligt att kunna variera lite mellan olika. Tyvärr så fastnar jag gärna för favoriterna och byter inte så ofta. Men jag saknar verkligen mina pilotisar. De gick ju sönder på min födelsedag för snart två år sen..eller var det tre. Kommer ni ihåg? Det var min födelsedag, vi sov över hos kompisar. Ungarna och maken busade och tältsängen ramlade ihop! Under den låg mina glasögon och min iPhone! Krasch. Sen avslutade vi även dagen med en härlig fortkörningsböter på ett par tusen dessutom. Inte den bästa födelsedag jag haft!


0411 006

Hur som helst är lite sugen på ett par nya. Inga dyra rackare utan mer ett par sånna här som finns hos extraoptical. Förut köpte jag alltid märkesbågar men numera tycker jag det är roligare att köpa ”nobrand” och byta lite oftare. Det tycker jag är det bästa valet för en glasögonorm som jag!

Vad tycker ni? Hiss eller diss?

———————-

I really want some new glasses. What do you think. Should I go for the Pilots again?

0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page