Fullbankad
1

Gahh, nu ska jag inte vara neggig (bara en liten stund) men ibland blir jag bara så himla trött på banker. Eller i all fall min bank. Jag tycker att ibland blir jag helt nonchalant behandlad, vet inte om det är för att jag är en ”liten” kund eller om det bara är dåligt uppförande från deras sida. Vi är ju faktiskt KUND i banken och bör behandlas med respekt oavsett hur stora våra bankkonton är. Men sen är det ju det där att byta bank, åh vad jobbigt. Allt som är kopplat hit och dit med varandra, puh.

Nu börjar i alla fall bägaren rinna över och jag har så smått börjat kolla in andra banker. Det är verkligen en jätte jätte jättestor djungel där ute. En bank jag kollat lite på är Santander. Det är en bank som finns i hela världen så det känns ju tryggt. Jag hade aldrig hört talas om den förut men det är ju en stor bank. Eller vad tycker ni, ska man välja en inhemsk bank? Ska man välja en av de stora? Eller någon mindre? Hur tänker ni kring detta?

Som sagt, jag är helt rookie på banker, har haft samma i typ alla år. Men en sak jag funderar på, hur funkar det med lån? Tar man nya i nya banken och löser de gamla? Många frågor här, men ni har ju alltid så bra svar 🙂 .

#Shopping #bank #house #money #life

0 comments

Recent Posts

See All