top of page

Femtio nyanser – en recension


9867c1ef-f277-4d16-b492-f6d40b06257a

Åh vad ska jag börja? Jo jag börjar med att sätta allt i sitt perspektiv. Det senast året har jag läst en halv bok. En halv bok! Finner ingen ro att sätta mig ner att läsa just nu.

Ni förstår min min när min jobbarkompis slängde ner två tegelstenar på mitt skrivbord och sa – Du måste läsa dessa! Min första replik var – Eh, ja, när behöver du få dem tillbaka? 2017 eller?Jag hade helt missat diskussionen om Femtio nyanser. Vissa sa tydligen att det är porrböcker, att de är supersnuskiga och hemska.

Men åh vad glad jag är att jag läst dem. Jo, för det har jag, båda två på ca en vecka. Kunde inte lägga ifrån mig dem. Ja visst är det mycket sex och erotik men det är väl inget lustigt med det. Det är ju nåt de flesta har (kanske inte lika mycket, men ändå). Men boken är så mycket mer.  Det var själva storyn. Den unga oerfarna Anastasia möter mörkrets mästare i form av en supersnygg mångmiljadär. Kan det bli bättre? Man måste fortsätta att läsa och man hoppas så på att allt ska gå vägen. Nu är väntan grym, saknar Mr. Grey! Och sista delen kommer inte förrän 10 januari. Gissa om jag förbokat den 😉 ?!

De kanske inte är några litterära mästerverk men å andra sidan kan litterära mästerverk vara mäkta jobbiga att ta sig igenom 😉 .

Har ni läst dem? Vad tycker ni?

0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page