top of page

Feber, helg & skrikande barn

I helgen har jag varit hängig. Kom igår kväll, fick feber och halsont. Sådär bara från igen stans. Idag har jag ingen feber men känner mig ändå hängig.

Felix har kommit in i värsta trotsen och det är ju inte utan att man undrar vad det är för liv man skaffat sig 😉 .

Jag menar, när han ligger på golvet och gallskriker med overallen halvt på. Han vill gå ut, men inte ha overallen, eller så vill han det, men inte mössan, eller kanske inte just den mössan. Och man säger –  om du vill gå ut så måste du ha varma kläder på. Och då ska han inte gå ut. Och när man börjar ta av dem, då ska han ut och slänger sig åter på golvet. Gallskrikandes.

Well well jag läste på internet att det är en fas de går igenom…mellan 2-3 års ålder!!! Ska det hålla på ett år. Nåja, man lär väl sig hur man ska hantera det på bästa sätt med tiden.

Det har nog blivit mycket för honom just nu, många viljor och stor omställning. Det är väl bara att försöka vara så bra stöd som möjligt. Passade på att beställa 2 böcker om hur man ska göra. Få se om man kan få lite tips och trix där ur.

Måste även passa på att tipsa om sajten Growing people om ni inte har upptäckt den än. Där finns också hur mycket som helst att läsa om våra älskade små kottar.

Fast vilket underbart liv jag har 😀 . I nästa sekund säger han – mamma älskar dig. Och då smälter ju ens hjärta.

Älskar dig lillskrutt

Hoppas ni har en mysig söndag utan feber, skrikande barn och olydiga vovvar 😉 . Kram

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page