• Linda Klinton

För jag har bara regn hos mig….


Eller ja, det duggar lite. Freddis och de stora barnen är en sväng på PZ och jag och Lilly är hemma och myser. Eller ja, jag ska fixa tvätten och hon leka snällt bredvid. Men det funkar visst inte så tycker Lilly. Så, vi får mysa lite istället och tvätten får ligga kvar i sitt berg i tvättstugan. Tur att man har en tvättstuga och kan gömma (glömma 😉 ) undan allt!

Jag tror jag får ta fram min HBO-app och kolla lite SATC istället. Gud så synd det är om mig 😉 . Just nu fick vi två månader att prova gratis hos HBO. Me like!

——————————————

I just love the HBO app! Perfect for rainy days.

#carriebradshaw #SATC #sexandthecity

0 comments

Recent Posts

See All
 

Prenumerationsformulär

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
  • Pinterest

©2019 by Linda Klinton. Proudly created with Wix.com