top of page

Explosioner och påskkärringar

Igår var verkligen explosionernas dag. Först soppan i micron. Hade tänkt mysa lite. Myran sov, hade köpt nya Sofis Mode och skulle mysa med en härlig Toscansk soppa. Tjattrar i telefon och tänker inte på vilken effekt jag sätter på micron. Och då helt plötsligt – POFF!


Sen är det dags för BVC och vad händer då? Jo Myran kräks över hela sig själv precis innan vi ska gå. Allt luktar surt. På BVC byter vi om till en ny body, overallen är ju inte mycket att göra med där. Sen åker vi direkt till nya kusin Hilmer och ska kika på honom. Och vad händer där då? Jo, POFF säger det igen. Denna gång i Myrans bak. Nu  är det dags att komma ut på andra hållet. Ända upp till armhålorna.

Hmm, har jag ytterligare en body med mig? Nä, naturligtvis inte. Jag har aldrig använt ett ombyte förut till Myran och därför hade jag bara ett i väskan. Så Myran fick snällt åka hem i endast blöja och kräkig overall. Men även det gick bra 😉 . Slutet gott allting gott!


Inatt hade påskharen varit och lämnat påskägg här hemma på vår gata i stan. Det var en glad liten kille som vittjade sitt ägg.

Sen bar det av till dagis där barnen skulle vara påskkärringar. Felix ville absolut inte, men sen ville han och sen inte och sen ville han. Hmm. Det slutade med att vi målade kinderna rosa och massor av prickar när vi kom till dagis. Det var fler som blev sugna och jag fick måla på några till 😉 .

Idag är det packning som gäller för hela slanten. Imorgon drar vi iväg ner till småland 🙂 .

Hoppas ni får en mysig dag! Kram

0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page